FacebookTwitterLinkedIn

“Anunțăm cu mândrie că suntem prima și singura agenție independentă, atât din România cât și din Europa de Est care se implică astfel într-un eveniment la un asemenea nivel, Interact Congress, reprezentându-și astfel cu mândrie atât valorile proprii cât mai ales țara”, a declarat Alexandru Cernătescu,  CEO & Head of Strategy la Infinit Solutions, speaker în cadrul evenimentului.

“Mergem la acest eveniment European foarte important din două motive: ca speaker vreau sa prezint  la nivel global filozofia noastra de Tradigital, cateva dintre case study-urile noastre de succes si, bineninteles, felul in care vedem noi, la Infinit, viitorul publicitatii digitale si al publicitatii in general. Subiectul umbrela va fi: Tradigital  – The new breed of “e-consumer” adapted advertising philosophy that works.

“De asemenea, vrem să fim implicați acolo unde se setează standardele industriei Europene și chiar globale. Vrem să arătăm că inovația este prezentă în agențiile independente din belșug și că și noi, românii, avem foarte multe de spus la nivel de industrie globală de digital advertising”, spune Alex Cernătescu.

Al doilea motiv este unul personal, arată cei de la Infinit Solutions Agency. “Suntem o agentie 100% romanească, mergem acolo ca români și suntem foarte mandri de acest lucru”.

“Vrem să arătăm că România este o țară extraordinară, plină de oameni foarte valoroși și bine pregâtiți și dacă reușim să punem acest lucru în valoare pe termen mediu și lung țara noastră poate deveni un hub foarte important de producție digitală la nivel european și poate chiar și global. Vrem să aratăm că există în România agenții digitale locale independente și puternice, care au un cuvant important de spus asupra industriei noastre, asupra celei europene, dar și globale”, explica Alex.

“Infinit Solutions Agency, cea mai mare agenție independentă de digital din România este o agenție care crede foarte mult în țara ei. Romania e țara unde ne-am născut și unde am făcut toate lucrurile minunate de până acum alaturi de echipa noastră, de clienții noștri și de toți prietenii care ne-au susținut. Cum România ne-a adus pană aici și ne-a dat posibilitatea să formăm o familie minunată alături de care să scriem propria noastră istorie, considerăm că trebuie să o ducem și noi mai departe cum vom putea mai bine, cu fiecare ocazie pe care o vom avea”, a declarat Alex Cernătescu.

Aflați mai multe despre inovație în ediția specială The Innovation Issue, pe care Forbes România o lansează în data de 27 mai, împreună cu Innovation Summit