FacebookTwitterLinkedIn

Infinit Solutions Agency pregătește de circa doi ani extinderea afacerilor și în alte trei zone cheie din Europa și Orientul Mijlociu, zone care fac parte din planul de business development pe termen mediu.

În același timp cu procesul de extindere, Infinit Solutions Agency intră și într-un proces de rebranding devenind INFINIT AGENCY.

Noua identitate vizuală are la bază viziunea agenției – „suntem exploratori”, iar noul logo este inspirat din Steaua Nordului.

De la lansarea în 2007, agenția independentă Infinit Solutions a furnizat servicii de comunicare pentru branduri precum Skoda, Porsche Romania, Microsoft, Praktiker, Ytong, Huawei, Honda, Angelini, CEC Bank și Generali.

Alex_Cernatescu_CEO_Head_of_Strategy_Infinit.jpg

Alexandru Cernatescu (foto), Group CEO & Co-Founder – Infinit Agency, a declarat: „Sper că expansiunea grupului nostru românesc spre alte meleaguri să demonstreze ce pot sa facă de fapt românii și că avem foarte multe lucruri cu care ne putem mândri înafara țării. Acestea sunt lucrurile pe care le lăsăm generației care ne urmează, fiind deci cele mai importante în opinia noastră.”

În 2015, Infinit Agency a realizat o cifră de afaceri de 1.707.186 euro și a raportat un profit net de 28.693 euro. La rândul său, The MasterPlan Agency, agenția de media din grup, a avut afaceri de 353.491 euro la un profit net de 32.895 euro.

Infinit Agency este deținută de frații Alexandru Cernătescu și Andrei Cătălin Cernătescu.

Infinit este o agenție full service cu digitalul la bază, care oferă servicii de la consultanță și analiză de business până la strategie, project management, servicii de creație, web development (PHP – Magento, Drupal, WordPress, Custom și .NET), mobile development (iOS, Android), media buying, planning și raportare prin agenția de media din grup, The MasterPlan Agency, și nu în ultimul rând, servicii de training, cursuri și masterclass-uri despre digital, tehnologie și marketing prin Infinit Academy.

VEZI BILANȚURILE FINANCIARE ALE EDITURILOR DIN ROMÂNIA ÎN 2015