Cautare
, Contributor

Social media |
|

Infinit Solutions Agency ţinteşte o cifră de afaceri de 1,5 milioane de euro 2013

Alex_Cernatescu_CEO_Head_of_Strategy_Infinit.jpg
  Agenţia condusă de Alexandru Cernătescu a înregistrat în 2012 o cifră de afaceri de 1,25 milioane euro şi îşi propune ca, în 2013, să crească cu 30% până la 1,5-1,6 milioane de euro. 

De altfel, Infinit Solutions Agency a început anul în forţă pentru că a adăugat în portofoliu trei noi clienţi: Medicover, Praktiker şi Royal Canin.

“2013 este un an foarte important pentru Infinit şi mă bucur că l-am început în forţă. Ne-am mutat într-un sediu nou, adaptat nevoilor actuale ale agenţiei, un sediu în care ne putem extinde şi evolua. Am câştigat trei clienţi foarte importanţi, din arii diferite, care ne completează portofoliul: Medicover, Praktiker şi Royal Canin. Am început această companie acum şase ani, împreună cu fratele meu, Andrei, iar acum suntem cea mai importantă agenţie independentă de digital din România, cu o echipă de 40 de profesionişti „tradigitali” de care suntem foarte mândri”, declară Alexandru Cernătescu, CEO & Head of Strategy Infinit Solutions Agency.

Infinit Soutions Agency este cea mai mare agenţie independentă de digital din România. Agenţia are la bază filozofia şi metodologia proprie – Tradigital™ , care înseamnă atât crearea şi întreţinerea ecosistemelor digitale de brand (web&mobile, incluzand şi social media) dar şi rularea de campanii de comunicare integrate, care au component de digital în centru.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii