Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Ines transmite experimental Luxe.TV 4k în septembrie și octombrie

Ines a notificat CNA, subiectul fiind pe ordinea de zi din 7 septembrie, cu privire la introducerea în grila de programe IPTV a televiziunii Luxe.TV 4K, cu titlu experimental, în perioada 1 septembrie - 31 octombrie 2017. Operatorul mai are în grilă televiziunea Ultra HD FUNBOX 4K/UHD, informează Media Expres.
LUXE TV

Luxe.TV este „primul canal global dedicat exclusiv modului de viață luxos, care prezintă toate fațetele unei vieți bune”.

Luxe.TV a fost lansat in format HD pe 23 iunie 2006, de către Jean Stock, cunoscut în industria de media ca unul dintre fondatorii televiziunii franceze private M6, după ce a lucrat la RTL Radio și RTL Télé Luxemburg, a fost secretar general al European Broadcasting Union și președinte și CEO la TV5 MONDE.

LUXE TV HD a fost una dintre primele televiziuni HD din Europa, Orientul Mijlociu și Asia. Televiziunea are licență din Luxemburg, dar este distribuită prin satelit, cablu și fibră optică la nivel internațional, în peste 100 de țări, în format HD și printr-un procedeu de conversie inversă în format SD – deși toate programele sunt produse și disponibile cel puțin în format HD.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii