Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Burse |
|

Indicii bursieri europeni au închis marţi la niveluri record

Indicii bursieri europeni au închis marţi la niveluri record, datorită perspectivelor pozitive de redresare economică a regiunii.  
Bursa

Indicele pan-european Stoxx 600 a închis în urcare cu 0,8%, iar în timpul tranzacţiilor componenta resurselor naturale a crescut cu 2,9%, transmite CNBC.

Indicele DAX al bursei din Frankfurt a avansat cu 0,95%, CAC 40 al bursei din Paris cu 0,66%, iar FTSE 100 al bursei din Londra cu 0,82%.

În Marea Britanie, indicele privind activităţile fabricilor a urcat în luna mai la 65,6, de la 60,9 în aprilie, consemnând cea mai mare creştere de la înregistrarea acestui tip de date.

Majoritatea acţiunilor din regiunea Asia-Pacific, de asemenea, au evoluat marţi în sens pozitiv, în timp ce pe Wall Street indicii importanţi au crescut datorită acțiunilor din sectorul călătoriilor şi cel energetic.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii