Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

India: Majoritatea oficialilor au fost infectați cu coronavirus

Guvernul a anunțat joi că un oficial al apărării civile din India a fost testat pozitiv cu noul coronavirus și se află în prezent în carantină.  
 aboneaza-te
coronavirus india

Guvernul a anunțat joi că un oficial al apărării civile din India a fost testat pozitiv cu noul coronavirus și se află în prezent în carantină. Numărul de cazuri de Covid-19 crește alarmant în India, informează Reuters.

Ministrul Sănătății a anunțat că până în prezent numărul de cazuri de coronavirus a ajuns la 216.919, ieri fiind raportate 9.304 de noi îmbolnăviri. În orașele cu o populație numeroasă precum Mumbai și Delhi, cazurile de infectare cu coronavirus au crescut dramatic de când guvernul a permis relaxarea restricțiilor.

În India s-au raportat 6.075 de decese din cauza Covid-19. Ajay Kumar, secretarul Apărării, a fost, de asemenea, testat pozitiv cu noul virus, fiind unul dintre cei mai importanți oficiali ai statului. Virusul a infectat și oficiali din domeniul Finanțelor, dar și miniștrii de Externe și de Drept.

Rajnath Singh, ministrul Apărării, a fost nevoit să lucreze de acasă după ce rezultatele testului Covid-19 a ieșit pozitiv. Cel puțin alți patru angajați din Ministerul de Finanțe au fost infectați cu coronavirus.

Aproximativ 36 de angajați din ministerele Apărării ,Finanțelor și Drept care au intrat în contact cu personalul infectat au fost sfătuiți să se izoleze. Cu toate acestea, unii oficiali au ignorat avertismentele și cei din securitatea națională și afaceri externe au continuat să lucreze de la birou chiar și atunci când izolarea a fost obligatorie.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii