Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

India a înregistrat duminică 75.000 de noi cazuri de infectări COVID-19, depășind pragul de 7 milioane de persoane infectate

Numărul cazurilor de persoane infectate cu noul coronavirus a depăşit duminică în India pragul de 7 milioane, o cifră care se apropie de cea raportată de Statele Unite, cea mai afectată ţară din lume de pandemia de COVID-19, informează Agerpres, conform AFP.
 aboneaza-te
coronavirus india

Datele raportate de Ministerul indian al Sănătăţii confirmă aproape 75.000 de noi cazuri duminică, fapt care ridică numărul total al persoanelor infectate în India la 7,05 milioane. Astfel, India ocupă locul al doilea în clasamentul celor mai afectate ţări din lume după Statele Unite, care au confirmat 7,7 milioane de cazuri.

Experţii afirmă însă că cifrele reale din India ar putea fi mult mai mari, întrucât rata de depistare din această ţară cu o populaţie de 1,3 miliarde de locuitori – în care se află cele mai populate oraşe de pe planeta noastră – este mult mai scăzută decât în multe alte ţări, notează Agerpres.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii