Cautare
, Contributor

ForbesLife |
|

A început „Săptămâna Mălăele” la Teatrul Național din București

De pe 31 iulie până pe 6 august are loc „Săptămâna Mălăele”, o săptămână în care actorul va fi prezent în fiecare seară pe scena Teatrului Naţional „Ion Luca Caragiale”, începând cu ora 20.00.
646x404

Timp de o săptămână, iubitorii de teatru și admiratorii actorului Horațiu Mălăele îl pot urmări seară de seară, de pe 31 iulie până pe 6 august, în Sala Mare a Teatrului Naţional „Ion Luca Caragiale” jucând în cele mai iubite și longevive piese.

Actor, regizor de teatru și de film, caricaturist și scriitor, artistul a sărbătorit aniversarea de 65 de ani prin muncă, fiind prezent pe 1 august în piesa „Dineu cu proşti”, în regia lui Ion Caramitru. Alături de el, în cele șase seri, distribuția va fi completată de actorii Ion Caramitru și Medeea Marinescu (în „Dineu cu proşti”), Dana Dogaru și Emilia Popescu (în „Cafeneaua”), fiul său – Bogdan Mălăele (în „Valea cu parfum de flori şi zumzet de albine”) și Meda Victor și George Ivaşcu (în „Podu’”).

Tot cu ocazia aniversării se va lansa, spre sfârșitul lunii, la editura RAO, volumul „De și despre Horaţiu Mălăele. Cine-i ăsta?”, ediţie îngrijită de Oana C. Popescu, fost secretar literar al Teatrului Nottara.

Programul complet al serilor Mălăele, alături de recenzia pieselor se pot urmări pe: www.europafm.ro.

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii