Cautare
, Contributor

Macroeconomie |
|

A început jurizarea proiectelor înscrise în cea de-a cincea ediție a Programului de Granturi Raiffeisen Comunități

În cadrul celei de-a cincea ediții a Programului de Granturi Raiffeisen Comunități, începută la 1 iulie 2015, vor fi supuse jurizării și votului public 99 de proiecte din 36 de localități din 17 august și până la 11 septembrie. Pentru cele mai bune zece proiecte, Raiffeisen Comunități 2015 are un buget total de 100.000 de euro.  
bani

Programul de Granturi Raiffeisen Comunități este un program de finanțare online al proiectelor de responsabilitate socială de pe piața bancă din țară, iar scopul acestuia este de a sprijini organizațiile care își doresc să se dezvolte și să implementeze programe în beneficiul comunităților unde Raiffeisen își desfășoară activitatea.

Până la 1 august, în programul Raiffeisen Comunități au fost depuse 134 de proiecte, iar după verificarea eligibilității lor conform regulamentului au rămas în finală 99.

Astfel că, 59% dintre proiectele finaliste sunt din 35 de localități din țară și în ceea ce privește domeniile, 57% servicii sociale, 14% servicii de sănătate, 14% educație financiară, 15% ecologie urbană.

În paralel cu procesul de votare, 64 de voluntari din Raiffeisen Bank vor evalua proiectele calificate în etapa finală din acest an. Nota juriului și numărul de voturi primite pentru fiecare proiect vor avea o pondere egală în media finală (50%-50%).

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii