Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering automotive and transportation, as well as other industries. Have any news tip? Drop me an email at iulian.luca@forbes.ro

ForbesLife |
|

Începe Electric Castle, cel mai așteptat festival al verii

Festivalul va cuprinde în cadrul celor 10 zile, 15.000 de ore de muzică susținute de 250 de artiști, în peste 20 de locații din Bonțida și Cluj-Napoca, dans, lucrări fascinante de artă new media și evenimente educaționale inspiraționale.
Day,0,At,Electric,Castle,Festival,-,Bunffy,Castle,,Bontida,

Această ediţie, conform organizatorilor, pune în prim-plan diversitatea şi experimentul, provocându-i pe participanţi să descopere noi artişti, noi stiluri muzicale şi noi perspective asupra realităţii cotidiene, în vremuri în care mobilitatea şi planificarea au devenit provocări.

Festivalul începe vineri, 6 august, în legendara localitate Bonțida, ce găzduiește evenimentul de mai bine de 7 ani. Participanții pot veni cu cortul propriu sau cu rulota, dar pot alege și una dintre variantele oferite de organizatori: fie cabane de două sau de patru persoane, fie un cort de două persoane sau unul dintre cele cu confort sporit: dream sau panorama tent.

Din data de 9 august, festivalul se mută în Cluj-Napoca, ceea ce va face evenimentul mult mai accesibil pentru locuitorii din zonă. Sute de artiști, instalații new media spectaculoase, hub-uri creative și masterclass-uri care aduc informații utile și inspirație deopotrivă îi vor întâmpina aici pe participanți. Clujul va prinde viață din inima lui, din Piața Unirii, și până pe Dealul Cetățuia, așa încât fiecare zonă legendară și istorică să spună o poveste.

Mai multe trenuri ale CFR Călători vor avea programată o oprire suplimentară la Bonţida, în perioada 6 – 8 august, pentru doritorii care vor să ajungă la festivalul Electric Castle, preţul unui bilet de la Cluj-Napoca la Bonţida plecând de la 4,40 lei.

De asemenea, pentru bucureștenii care aleg varianta de transport la Cluj-Napoca cu avionul, Tarom îi ajută să zboare aici cu anumite beneficii. În perioada 2-15 august, costurile unei rute dus sunt de 69 euro, iar pentru una dus-întors, de 126 euro.

Există însă și anumite condiții pentru a participa la evenimente. Astfel, participanții trebuie să îndeplinească una dintre următoarele cerințe:

– dovada vaccinării;

– dovada rezultatului negativ al unui test RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore);

– dovada rezultatului negativ al unui test antigen rapid (nu mai vechi de 24 de ore);

– un document care atestă că participantul a trecut prin boală – a avut virusul SARS-CoV-2 (document emis cu 15-180 de zile înainte).

Pe de altă parte, minorii sub 12 ani au acces gratuit pe toată durata festivalului, atâta timp cât sunt însoțiți de un părinte/tutore care prezintă un bilet sau un abonament valid.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii