Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Începe al doilea sezon al serialului „Așii amanetului din Marea Britanie” pe History Channel

Un nou sezon din „Așii amanetului din Marea Britanie”, versiunea britanică a faimosului serial „Așii amanetului”, va fi difuzat pe History. Episoadele vor fi trasmise în fiecare luni, începând cu 17 noiembrie, la ora 22:00.
??????????????????????

„Așii amanetului din Marea Britanie” prezintă povestea unor obiecte autentice, cu o bogată moştenire istorică. Serialul îi aduce în prim-plan pe Mark Manning (foto centru) şi echipa sa de la Regal Pawn din Chester, în timp ce cumpără şi vând antichități uimitoare.

Mark administrează casa de amanet cu ajutorul fiicei sale Vicki, al celui mai bun prieten, „Little Mark”, şi al amicului lor Simon, excentricul expert în istorie. De asemenea, noul angajat, Liam, arată o mare pasiune pentru istorie, dorinţa de a învăţa meserie şi o îndrăzneală care ţine pe toată lumea în priză.

De la scrisori ale reginei Elisabeta I la relicve de pe SS Lusitania sau la un manechin cu chipul lui Walter White din „Breaking Bad”, ofertele continuă să apară în magazinul de amanet. Singura întrebare rămâne dacă vor putea să obțină cel mai bun preţ.

History şi History HD sunt disponibile prin Digi, Telekom TV, UPC, iNES IPTV şi Orange TV.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii