Cautare
, Contributor

Timp liber |
|

Începând cu 1 noiembrie sunt disponibile croazierele pe Marea Mediterană

Turismul, afectat de pandemia de coronavirus, își revine treptat. Croazierele pe Marea Mediterană vor fi disponibile, însă doar cu respectarea măsurilor de distanțare socială.
croazieră

Efectele pandemiei se regăsesc și în domeniul turismului. Rezervările pentru croazierele din noiembrie reprezintă doar 10%-15%, faţă de rezervările din aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit Mediafax.

Oamenii, într-adevăr, încep să rezerve, dar un 10%-15%, comparativ cu ce se întâmpla în anii precedenţi în aceeaşi perioadă. Se poate naviga de la 500-600 de euro. Se oferă un discount pentru medici, asistente de 50% din tariful croazierei”, a declarat Ioan Băsea, director agenţie turism.

Compania MSC Cruises, care organizează croaziere în Marea Mediterană, este prima care permite accesul cetățenilor români.

Îmi exprim speranță că, în câteva luni, și celelalte linii de croaziere care deja operează vor redeschide îmbarcările pentru cetățenii români, dacă situația sanitară se va stabiliza“, a declarat Antonio Nițu, directorul general al Aerotravel.

Agenția Aerotravel a inclus croaziere fluviale, în contextul în care majoritatea turiștilor preferă o distanță relativ mai mică de casă.

Operatorul de croziere A-Rosa vă propune să descoperiţi destinaţii celebre precum Viena, Budapesta, Bratislava, Amsterdam, Rotterdam, Porto, iar Luftner vă încântă cu Strasbourg, Köln, Koblenz, Basel, Paris, Rouen sau Le Havre. Croaziera fluvială este cel mai plăcut mod de a descoperi frumuseţea şi cultura continentului european, dar şi de a exersa pasiunile în croaziere tematice, precum cele dedicate de Luftner golfului, cu itinerarii pe Sena şi pe Dunăre“, explică reprezentanţii agenţiei Aerotravel.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii