FacebookTwitterLinkedIn

Mallul va fi amplasat în zona Obor, una dintre cele mai aglomerate zone ale Bucureștiului.

Centrul comercial va avea o suprafață de 25.000 de metri pătrați, fiind organizat pe 2 niveluri. Fiind o ancoră și un partener strategic, Carrefour va acupa o suprafață de 10.000 de metri pătrați în interiorul Veranda, acesta marcând deschiderea celui de-al 11-lea hipermarket din București. Astfel, Carrefour va creea circa 300 de locuri de munca. Centrul comercial Veranda va dispune și de 1.200 locuri de parcare.

„Am ales numele ‘Veranda’ pentru că aducem o gură de aer proaspăt în aglomeraţia din Obor. Construim un centru comercial de proximitate, care respectă tradiţia zonei. Este un concept nou pentru piaţa din România – oferim magazine uşor accesibile, un spaţiu de restaurante primitor şi cea mai generoasă zonă verde dedicată până acum unui proiect de retail din România.”, a declarat Andrei Pogonaru, membru al consiliului de administraţie al firmei Prodplast Imobiliare S.A.

“Veranda” a fost proiectat de arhitecţii englezi “Chapman Taylor” şi va fi finalizat în 2016. CBRE România este agentul exclusiv de închiriere a centrului comercial.

Terenul unde va fi construit mall-ul are o suprafață de 45.500 de metri pătrați și este evaluat la 144 de milioane de lei. Finanțarea proiectului va fi făcută din surse proprii, dar și prin intermediul băncii contractate. Andrei Pogonaru estimează pentru primul an de activitate venituri de aproximativ 6-7 milioane de euro din chirii și 8 milioane de vizitatori. Mall-ul va fi o construcție ecologică, dispunând de certificare LID în eficiență energetică.