Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering automotive and transportation, as well as other industries. Have any news tip? Drop me an email at iulian.luca@forbes.ro

Afaceri |
|

Incendiul izbucnit marți la Rafinăria Petrotel Lukoil din Ploiești a fost lichidat

Potrivit ISU Prahova, incendiul s-a manifestat la instalaţia de cocsare, la mai multe reziduuri petroliere, fiind afectată de flăcări o suprafaţă de aproximativ 400 mp.
petrotel lukoil

La faţa locului au fost mobilizate 4 autospeciale de stingere, 2 de descarcerare, 1 autoscară, 2 ambulanţe SMURD şi 1 autospecială de primă intervenţie şi comandă, transmite Agerpres.

Până la sosirea echipajelor de pompieri au acţionat 4 autospeciale de la Serviciul privat al rafinăriei.

„Din informaţiile primite, la acest moment incendiul este lichidat. Nu sunt înregistrate victime”, informează IGSU.

Potrivit sursei citate, au ars reziduuri petroliere rezultate în urma procesului tehnologic (păcură, motorină, cocs), în zonă fiind degajări mari de fum. Având în vedere degajările mari de fum, pentru protecţia populaţiei aflate în proximitatea zonei de manifestare a incendiului, ISU Prahova a transmis un mesaj prin intermediul sistemului RO-ALERT.

„Incendiu produs la SC Lukoil SA cu degajări mari de fum în atmosferă. Păstraţi-vă calmul, rămâneţi în locuinţe, închideţi şi etanşaţi ferestrele şi uşile. Urmaţi instrucţiunile autorităţilor”, se arată în mesajul RO-ALERT transmis de autorităţi.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii