Cautare
, Contributor

News |
|

Incendiu la secția ATI a Spitalului Județean din Piatra Neamț. 10 morți

10 persoane au murit într-un incendiu izbucnit la Spitalul Județean din Piatra Neamț. Medicul de gardă a suferit arsuri pe 40% din corp încercând să-i salveze pe pacienții de la ATI.
MCZoPTQ0MCZoYXNoPTcxNTdhZTAwOWViOTIzZTEwNjRlZTcwZDczM2E0YmEz.thumb

10 persoane au decedat într-un incendiu produs din cauze necunoscute în secția ATI a Spitalului Județean din Piatra Neamț, anunță ISU Neamț, citat de ziarulpiatraneamt.ro Alte șapte persoane sunt în stare critică, inclusiv medicul care era de gardă. În încercarea de a salva cei 16 pacienți intubați, aflați în cele două saloane ATI, medicul de gardă a suferit arsuri pe 80% din suprafața corpului, starea sa fiind în acest moment foarte gravă.

Ziarulpiatraneamt.ro informează că la fața locului s-au deplasat 9 ambulanțe de la SAJ Neamț, două autospeciale pentru transport victime multiple de la ISU Bacău și Suceava și câte două  autospeciale pentru transport victime multiple și două ambulanțe SMURD cu medic de la ISU Neamț și ISU Iași.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, se află în drum spre Piatra Neamț pentru a evalua situația.

Spitalul Județean Neamț este o  unitate medicală în curs de acreditare și nu avea proceduri pentru incendii, anunță Digi 24.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii