Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Servicii financiare |
|

Incendiile și calamitățile naturale, cele mai frecvente cauze pentru care Omniasig a plătit daune în 2015

Incendiile și calamitățile naturale au fost, pe parcursul lui 2015, cele mai frecvente cauze pentru care OMNIASIG Vienna Insurance Group a plătit despăgubiri.
 aboneaza-te
omniasig

Compania a plătit în 2015 despăgubiri totale de 539,11 milioane lei.

Pe segmentul PROPERTY, pagubele cele mai însemnate le-au provocat inundațiile și incendiile, suma cea mai mare pe această linie, respectiv 2,67 milioane lei, fiind plătită în urma unei calamități naturale care a provocat inundarea a 6 microcentrale. Un incendiu la o hală de producție a cablurilor electrice provocat de un scurt circuit, a provocat a doua mare daună în topul de pe acest segment, din 2015, respectiv 1,84 milioane lei. Pe locul trei se află tot un incendiu, de data aceasta la o hală de producție și procesare carne, daună despagubită cu 1,28 milioane de lei.

Omniasig a raportat venituri în creștere cu 19% în primele nouă luni ale anului

Despăgubirile pentru vătămări corporale și daune morale au reprezentat valorile cele mai mari plătite pe parcursul anului 2015 pe linia Asigurărilor de Răspundere Civilă Auto Obligatorie (RCA). Cea mai mare despăgubire pe această linie, în valoare de 1,71 milioane lei, a fost plătită în cazul unui accident auto provocat de un șofer care a pierdut controlul volanului, părăsind carosabilul și răsturnându-se. În urma accidentului, cei doi pasageri au suferit grave vătămări corporale.

Pe linia asigurărilor CASCO, cea mai mare despăgubire plătită în 2015 a fost în valoare de 448.404 lei și reprezintă o daună totală survenită în urma unei derapări, urmată de un impact violent cu un cap de pod.

Cea mai mare despăgubire pe segmentul asigurărilor de locuințe a fost în valoare de 255.686 lei, sumă plătită în cazul unui incendiu provocat de instalația electrică a unui imobil.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii