Cautare
, Staff

Bunuri de consum |
|

Cifra de afaceri a Viessmann a crescut de peste 10%, în România, în 2017

Viessmann România a obținut, anul trecut, o cifră de afaceri cu 10% mai mare față de anul anterior, de 33 de milioane de euro.
Viessmann Romania

„Viessmann România a reușit o creștere de 10% la finalul anului trecut, ajungând la o cifră de afaceri de 33 de milioane de euro. Cele mai căutate produse au fost cazanele murale Vitodens 050-W”, susține Valentin Nan, responsabil de marketing al Viessmann România.

Românii au achiziționat cu 12% mai multe centrale Vitodens 050-W, centrală în condensație, susțin reprezentanții companiei, fără a menționa o cifră.

Conform datelor centralizate, cele mai multe cereri de produse s-au înregistrat în București, în zona Ardealului, Banatului și în Dobrogea.

Viessmann are o gamă de aplicații de mobile gratuite pentru utilizatori, proiectanti, instalatori si operatori service: cataloage electronice de piese de schimb, biblioteca pentru documentații tehnice și sisteme pentru monitorizarea cazanelor, pentru asistență etc.

Doar din Google Play au fost, de la lansare, aproape 300 de mii de descărcări în total. Dacă socotim și utilizatorii iOS, probabil ca numărul total de descărcări ale aplicațiilor Viessmann să depășească jumătate de milion”, continuă Valentin Nan.

Furnizorul de soluții pentru încălzire, climă și energie a înregistrat o creștere a vânzărilor de 5%, anul trecut, până la 2,37 miliarde de euro, la nivel global, iar numărul angajaților Viessmann din lume a depășit 12.000. În 2017, compania s-a dezvoltat, în mod special, piața din Turcia, China și America de Nord, cât și piețele Est-Europene, acestea înregistrând câștiguri clare din două cifre.

În Germania, cea mai mare piață Viessmann, cifra de afaceri a crescut cu 4%, depășind creșterea generală a industriei, însă creșteri puternice au avut loc și în Italia și Franța.

Pe primul trimestru din 2018, Viessmann a înregistrat o creștere de vânzări la nivel de grup de aproximativ 7%.

În România, Grupul Viessmann este prezent încă din 1998 cu reprezentanţă proprie, ce numără la ora actuală 60 de angajați. Compania a dezvoltat în România o retea de peste 1.000 de parteneri autorizați cu care acoperă întreg teritoriul țării.

De anul trecut, când a împlinit 100 de ani, Viessamann a intrat într-o „Nouă Eră a Digitalizării”, schimbarea având loc odată cu preluarea funcției de Co-CEO al companiei a lui Max Viessmann, care dorește să revoluționeze tehnologiile Viessmann sub conceptul „Crearea spațiilor de locuit pentru generațiile viitoare”. În prezent, Grupul Viessmann este unul dintre cei mai importanți producători internaționali de sisteme de încălzire, industriale și de refrigerare, soluțiile și aplicațiile variind de la o sursă de energie de 1,5 kW până la una de 120.000 de kW.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii