FacebookTwitterLinkedIn

Unitatea de cazare Studio One – Acommodation Suites este situată în clădirea A2 (etajele 1 și 2) a campusului privat West Gate Campus. Aceasta dispune de 32 de camere echipate cu toate dotările necesare (chicinetă, aer condiționat, baie modernă, acces WiFi, TV, birou și minibar), cu parcare gratuită și servicii de pază.

Studio One – Accommodation Suites este un proiect dezvoltat dintr-o nevoie reală, identificată în rândul companiilor din West Gate. Este mult mai ușor și mai productiv să-ți cazezi la numai trei minute de birou partenerii sau colegii veniți în delegație sau în training, decât să îi plimbi prin tot orașul”, a declarat Liviu Tudor, președintele și fondatorul companiei Genesis Property.

Pe lângă unitatea de cazare, în cadrul parcului de birouri cu o comunitate formată din peste 10.000 de oameni de business și studenți (în campusul studențesc West Gate Studios) mai sunt amenajate trei spații de parcare (o parcare multilevel de 600 de locuri, o parcare cu plată de 170 de locuri și o parcare a campusului de 180 de locuri), un restaurant, trei unități de tip fast-food, un supermarket, un club, trei cafenele, o bibliotecă, un spațiu pentru expoziții/evenimente culturale, o spălătorie auto, o curățătorie de haine, o sală de fitness, teren de sport și spații de relaxare exterioare în zona de gazon.

Facilitățile moderne de cazare existente în West Gate ne-au permis să amenajăm această unitate pilot într-un timp relativ scurt, cu un nivel al dotărilor și al serviciilor cel puțin similare cu cele ale unui hotel de 4 stele. O lansăm oficial după o perioadă de testare de 8 luni, timp în care am instruit personalul și am perfecționat  fluxurile interne. Gradul de ocupare este de peste 80%, prin urmare, intenționăm să dublăm capacitatea de cazare în viitorul apropiat”, a explicat Ștefan Tudos, vicepreședintele companiei Genesis Property.

Valoarea totală a investițiilor în serviciile și facilitățile din West Park se ridică până în prezent la peste 5 milioane de euro.

West Gate Business Park, amplasat în cartierul Militari, în imediata apropiere a stației de metrou Preciziei, cuprinde 5 clădiri clasa A (75.000 de metri pătrați), cel mai mare campus studențesc privat din România (West Gate Studios) și 15.000 de metri pătrați de spații verzi exterioare. Printre companiile care au sediul în West Gate se numără Societe Generale European Business Services, Dacia Renault, Siemens, Ericsson, WNS, Citi, Accenture, Panasonic, Alpha Bank, Carestream Health și Medicover.

Inaugurat în 2009, West Gate Studios cuprinde 925 de camere și apartamente pentru studenți. Campusul dispune de supermarket, parcare auto, parcare pentru biciclete, spălătorie tip self-service, sală de sport, teren de tenis, cafenea, bibliotecă și săli de studiu.