Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lifestyle |
|

În numele fiului…

X Æ A-12 Musk este numele celui de-al șaselea copil al lui Elon Musk.
Grimes_musk

După ce Elon Musk, CEO-ul Tesla și SpaceX, a anunțat marți nașterea celui de-al șaselea copil al său, partenera sa, cântăreața canadiană Grimes, a explicat ieri pe Twitter ce semnificație are numele pe care cei doi au decis să i-l pună bebelușului.

Pentru că e nevoie de explicații: X Æ A-12 Musk este numele băiețelului. Grimes (al cărei nume este Claire Elise Boucher) a declarat că „X vine de la variabila necunoscută, Æ înseamnă AI (artificial intelligence) în limba elfilor și se traduce prin „dragoste” în câteva limbi, cum ar fi japoneza. A-12 este indicativul avionului nostru favorit, precursorul lui SR17. Fără arme, fără apărare, doar viteză. Excelent în luptă, dar non-violent.”

La rândul său, Musk a explicat pe Twitter că aeronava Lockheed A-12 era supranumită Archangel, iar Grimes, în vârstă de 32 de ani, a adăugat că „Archangel” este cântecul ei favorit de pe albumul „Untrue” al artistului Burial.

Este posibil ca numele să nu fie legal în statul California, întrucât conține caractere care nu provin din limba engleză.

În vârstă de 48 de ani, Elon Musk a fost căsătorit din 2000 până în 2008 cu scriitoarea canadiană Justine Wilson. Primul lor copil a decedat la zece săptămâni de sindromul morții subite. Ceilalți cinci copii – gemenii Griffin și Xavier și tripleții Damian, Saxon și Kai – au fost aduși pe lume prin fertilizare in vitro. Relația lui Elon Musk cu Claire Elise Boucher a început în ianuarie 2018.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii