Cautare
, Staff

Tech |
|

În două luni, românii au efectuat tranzacții folosind cardurile Revolut în valoare totală de peste 25 mil. dolari

Revolut, companie online ce permite realizarea de plăți și transferuri, devenită ”unicorn”, a ajuns la 50.000 de utilizatori în România la două luni după deschiderea unui birou local. În acest timp, românii au efectuat peste 750.000 de tranzacții folosind cardurile Revolut în valoare totală de peste 25 de milioane de dolari.
Revolut App_Card

Vârsta medie a utilizatorilor din România este de 33 de ani, iar comercianții la care efectuează cele mai multe tranzacții sunt Carrefour, Auchan, Taxify, Ali Express și McDonald’s.

Principalele țări către care românii transferă bani sunt Lituania, Marea Britanie și Germania, urmate îndeaproape de Statele Unite și Slovenia. Utilizatorii Revolut au cheltuit bani fără taxe și comisioane ascunse în țară și peste hotare și au economisit folosind Vaults, care îi ajută să economisească bani rotunjind fiecare tranzacție până la cea mai apropiată valoare rotundă și adăugând diferența în depozitul Vault. Românii au deschis până acum peste 8.000 de Vaults.

Cele mai populare motive pentru care economisesc românii sunt vacanțele, criptomonedele, nunțile sau cumpărarea unei noi case sau mașini, însă o parte dintre ei economisesc bani pentru prima călătorie în spațiu, conform datelor Revolut.

“Am dublat numărul de utilizatori din România în ultimele două luni și nu am fi putut să creștem atât de repede fără sprijinul și implicarea activă a comunității. Vrem să cunoaștem personal cei mai activi utilizatori Revolut în cadrul turneului RevRally pe care îl organizăm în parteneriat cu Fintech Camp”, a spus Irina Scarlat, Country Manager Revolut România.

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii