Cautare
, Contributor

Energie |
|

În ce benzinării găsești fresh de rodii și cafea la nisip

socar_petroleum_targu_neamt.jpg
Compania Petrolieră de Stat şi de Gaze Naturale din Azerbaijan (SOCAR România) a inaugurat o nouă stație de carburanți în oraşul Tg Neamţ, județul Neamţ.

Staţia de alimentare este dotată cu info-chioşc de orientare în trafic, tablete puse la dispoziţia clienţilor pentru accesarea internetului și Cafe Nar, în care consumatorii pot beneficia de produse tradiţionale din Azerbaijan, precum fresh-ul de rodii sau cafeaua la nisip.

„Vom continua să investim în zona de nord-est a ţării. Anul 2013 va fi un nou an al investiţiilor SOCAR România în urma căruia compania va deveni un reper important pe piaţa carburanţilor din întreaga ţară”, spune Hamza Karimov, CEO SOCAR România.

Următoarele staţii de alimentare prevăzute a fi inaugurate în perioada următoare sunt în oraşele  Bacău, Focşani şi Roman.

În prezent Compania de Stat de Petrol şi Gaze Naturale din Azerbaijan deţine reţele de benzinării în Elveţia, România, Ukraina şi Georgia. Producţia anuală  se cifrează la 60 de milioane de tone de petrol şi 30 de miliarde de metri cubi de gaze naturale.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii