FacebookTwitterLinkedIn

Aducând laolaltă peste 4,500 de companii din regiune, România devine pentru 2 zile un hub de tehnologie, unde sunt prezentate soluții digitale prin care afacerile se pot dezvolta. Pe Main Stage se vor dezbate subiecte precum transformarea digitală a companiilor, biohacking, realitatea virtuală, realitatea augmentată și inteligență artificială  în afaceri, trenduri în hardware, tehnologii mobile și Internet of Things.

„Tehnologia evoluează tot mai mult, iar impactul evoluției este prezent și la nivel de business. Este nevoie de digitalizarea companiilor pentru ca acestea să rămână competitive și chiar să fie cu un pas în fața concurenței. Soluțiile expozanților IMWorld contribuie prin diversitate și adaptabilitate la îmbunătățirea experienței tuturor stakeholderilor implicați: angajați, clienți, parteneri. Reprezentanții companiilor care doresc să-și ducă organizația la următorul nivel au ocazia să găsească uneltele potrivite în cele 2 zile de eveniment.”, declară Mihai Cima, Managing Partner Universum.

Evenimentul va debuta la Pavilionul Central de la Romexpo pe 5 octombrie, la ora 9.30 cu speechul de deschidere, urmat de programul de conținut de la cele 5 scene IMWorld susține de speakeri internaționali, precum:
• Nathan Watershouse, CEO OI Engine IDEO Innovation, are peste 10 ani de experiență alături de IDEO, una din cele mai importante companii de consultanță în inovație din lume. Va susține o prezentare despre creativitate și instrumentele cu ajutorul cărora aceasta poate fi pusă în valoare la locul de muncă.
• James Bidwell, CEO al platformei Springwise, agregator al celor mai promițătoare companii noi la nivel mondial, va susține o prezentare despre trend-urile în digital și IT.
• Markus Kramer, Partner Brandaffairs, este specialist în brand management și poziționare strategică, lucrând de-a lungul anilor în poziții de top în marketing pentru Aston Martin, Harley-Davidson sau Vertu.
• Rowan Merewood, Developer Advocate în cadrul biroului Google din Regatul Unit, este implicat direct în proiectul Accelerated Mobile Pages (AMP), programul open-source ce facilitează oricui accesul la îmbunătățirea versiunilor mobile ale site-urilor.

Cea de-a doua zi are ca punct central prezentarea lui Dr. Patrick Kramer, Chief Cyborg Officer la DIGIWELL, care va susține o sesiune despre bio-hacking și “Internet-of-US”, o idee nouă care presupune că în viitor toate persoanele vor fi conectate prin implanturi de chip-uri în creier. În plus, pentru a demonstra conceptul, speakerul va alege un voluntar din audiență pentru implantarea unui chip NFC/RFID în mână. Celelalte scene vor fi ocupate de Dr. Jillian Ney, primul doctor în Social Media din Marea Britanie, specializată în Comportament Digital, Geertjan Wielenga, Principal Product Manager ORACLE, care va susține o sesiune despre folosirea JavaScript de companii sau Robert Kubis, Cloud Developer Advocate Google UK, care va discuta despre îmbunătățirea experienței utilizatorului pentru aplicații.