Cautare
, Forbes Staff

Bunuri de consum |
|

ImportDirect.ro: Care sunt cele mai cumpărate produse cosmetice vara de către români

Deodorantele, gelurile de duș și șampoanele sunt produsele cele mai cumpărate de români pe timpul verii, potrivit unei analize ImportDirect.ro, retailer online de tip hard discount din România.
 aboneaza-te
cosmetice

Pe lângă aceste produse, sunt achiziționate mai des în această perioadă produsele din categoria igienă orală, cele de curățenie pentru uz casnic și scutecele.

Valoarea medie a unei comenzi plasate pe timpul verii de clienții finali în magazinul online ImportDirect.ro este de 400 de lei (TVA inclusă). La nivelul unui an, comanda medie a unui client B2C pe ImportDirect.ro are valoarea de 300 de lei (TVA inclusă).

În comenzile plasate pe timpul verii pe ImportDirect.ro clienții includ frecvent împreună produse cosmetice ce se regăsesc în kit-ul standard de îngrijire estivală, precum: loțiune demachiantă, loțiune tonică, creme de față de zi și de noapte (produse pentru ten),  gel de duș, loțiuni de corp și de plajă (pentru corp), șampon, balsam și ulei de păr.

Dacă, în mod obișnuit, un client face o achiziție la fiecare două luni sau trimestrial, pe perioada verii, frecvența comenzilor plasate poate ajunge la 6 – 8 săptămâni. Cei mai mulți clienți finali care fac achiziții de produse originale de calitate și la preț mic de pe ImportDirect.ro sunt din marile orașe: București, Cluj-Napoca, Sibiu și Timișoara.

De la începutul anului, ImportDirect.ro a introdus în ofertă o nouă categorie de produse, jucării, și a suplimentat categoriile deja existente – o noutate o reprezintă comercializarea de pensule pentru machiaj și cosmetice.

ImportDirect.ro este unul dintre cei mai mari importatori direcți de produse din România și oferă o gamă largă de produse, precum detergenți și cosmetice, de la cele mai cunoscute branduri, importate  din țările vestice ale Europei.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii