Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

Impact Hub organizează pe 21 noiembrie Central European Startup Awards Grand Finale

Pe 21 noiembrie, Impact Hub Bucharest organizează Central European Startup Awards Grand Finale, evenimentul care conectează ecosistemul antreprenorial tech din Europa Centrală și de Est.
 aboneaza-te
antreprenoriat shutterstock_547515223

CESA Grand Finale reunește peste 600 de profesioniști, antreprenori, investitori și alți jucători-cheie pentru cele Ecosystem Summit și Awards Ceremony.

Panelurile și workshop-urile au ca temă centrală scalarea, cu provocările și oportunitățile pe care le aduce antreprenorilor. Printre speakerii confirmați se numără: Istvan Kovacs (Raiffeisen Bank International AG), Vargha Moayed (UiPath), Mihai Rotaru (TechAngels), Monica Obogeanu (Orange), Sara Koslinska (Limitless), Viktor Balint (Codecool), Andrew Calin (Greenhouse).

Agenda include și un reverse pitching, în care reprezentanți ai unor acceleratoare sau programe pentru antreprenori vor susține pitch-uri și vor participa apoi la sesiuni de speed-dating cu participanții interesați de programele prezentate.

CESA Ecosystem Summit este un eveniment dedicat în special antreprenorilor în stadiul operațional sau de scalare, precum și investitorilor sau specialiștilor din ecosistemul tech.

Seara, peste 400 de participanți sunt așteptați la CESA Awards Ceremony, gala unde vor fi premiați câștigătorii competiției regionale Central European Startup Awards. La această etapă regională au participat câștigătorii etapelor naționale din 10 țări, printre care și România.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii