Cautare
, Staff

SmallBusiness |
|

Impact Hub lansează Hubcelerator Food, un accelerator de business pentru industria alimentară

Impact Hub București lansează Hubcelerator Food, un program pentru antreprenorii care își doresc să lanseze o afacere în industria alimentară.
antreprenoriat shutterstock_623648111

Peste 130 de startup-uri au trecut prin Hubcelerator, programul care facilitează drumul de la idee la model de business valid în piață în 10 săptămâni. Până acum, de-a lungul celor 5 ediții, peste 1500 de potențiali clienți au fost abordați pentru validarea business-ului și s-au strâns 25.000 de euro prin 7 campanii de crowdfunding.

Decizia de a ne adresa unui singur segment de piață vine ca urmare a înțelegerii ritmului în care se dezvoltă acesta, a cerințelor tot mai bine definite ale antreprenorilor din domeniu. Nevoile consumatorilor de a folosi produse sau servicii nișate, de calitate, cu elemente diferențiatoare duc și la crearea de cerere pe piață pentru business-uri inovatoare, inteligente, diferite. Aici intervenim noi, cu un program unic în România”, a declarat Lucian Grămescu, Incubation Manager, Impact Hub Bucharest.

Pe parcursul celor 10 săptămâni, viitorii antreprenori vor beneficia de: workshop-uri variate cu insight-uri valoroase despre: business modelling, valoare pentru clienți, marketing, strategie financiară și pricing, contabilitate, vânzări și planificare strategică; sesiuni de mentorat exclusiv cu un mentor dedicat din industria alimentară; feedback din partea comunității Impact Hub și a unor experți din industrie; teme de teren care îi vor ajuta să înțeleagă piața și să ajungă la clienții potențiali; susținere în lansarea unei campanii de crowdfunding pe platforma Startarium.

Printre mentorii acestei ediții se numără: Ana Consulea (Cofetar & Fondator Zexe Braserie), Fadi Drăghici (Owner BITE & ALEF), Marilena Istrătescu (Managing Partner Foodwise), Radu Tănase (Managing Partner Condimental și .calif), Răzvan Crișan (Co-founder M60 Group), Teodora Juravle (Marketing & Communications Director Vel Pitar), Viorel Copolovici (bucătar, antreprenor, instructor culinar).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii