Cautare
, Contributor

Afaceri |
|

Al doilea Impact Hub, la Cluj

Al doilea Impact Hub - spațiu de coworking, întâlniri și evenimente- va fi deschis la Cluj-Napoca, la 1 martie.
Eveniment_Impact_Hub_Cluj

Parte din rețeaua internațională Impact Hub, locația din Cluj-Napoca ocupă 1.200 de metri pătrați în incinta Liberty Technology Park și include un spațiu comun de lucru (coworking) cu peste 50 de posturi de lucru, birouri dedicate echipelor cu capacități între 3 și 10 persoane, săli de evenimente, dar și spații comune precum sala de întâlniri, bucătărie, zona de relaxare sau cabinele pentru conferințe telefonice. El se adresează atât antreprenorilor, cât și freelancerilor, echipelor deja formate, investitorilor, studenților și, în general, oricui vrea să dezvolte un proiect antreprenorial sau care caută să susțină unul.

„Am lucrat în ultimii 4 ani cu peste 1.000 de antreprenori români din toate categoriile și am înțeles că pentru a putea dezvolta o idee și a transforma-o într-o afacere sustenabilă este nevoie de un mediu de lucru colaborativ și constructiv, resurse și acces la mentori și experți, acces la surse de finanțare și, nu în ultimul rând, programe care să te ghideze pe drumul spre clienți”, a declarat Vlad Craioveanu, Managing Director Impact Hub Bucharest & Cluj-Napoca.

Pentru a aduce împreună comunitatea antreprenorială clujeană, Impact Hub va organiza o serie evenimente de interacțiune, inspirație, dar și workshop-uri pe diferite teme ce îi vor ajuta pe participanți să își dezvolte afacerile într-un timp mai scurt. Doar în primul an de activitate, fondatorii estimează ca vor organiza între 50 și 100 de evenimente proprii, cărora li se vor adăuga diverse întâlniri ale comunităților deja formate în Cluj.

 „Ne dorim să fim un catalizator al interacțiunilor dintre antreprenori, freelanceri, ONGiști, investitori și profesioniști în diverse domenii de activitate. Pentru că ne dorim să întărim conexiunile naționale și internaționale ale membrilor noștri, aceleași abonamente Impact Hub sunt valabile de acum atât în Cluj, cât și în București, în plus oferind și acces în toată rețeaua globală Impact Hub prin programul Hub Passport”,  a adăugat Vlad Craioveanu.Vlad-Craioveanu

Spațiile de evenimente amenajate în cadrul Impact Hub Cluj-Napoca pot găzdui orice tip de eveniment între 20 și 170 de participanți, fie că vorbim despre trainguri, workshopuri, lansări de produs, conferințe sau formate speciale. Printre evenimentele ce vor fi găzduite aici în perioada următoare se numără Innovation Labs, Django Girls sau Dev Talks. Amenajarea spațiului a început în toamna lui 2015, iar investiția totală în deschiderea Impact Hub Cluj-Napoca a depășit 250,000 de euro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii