FacebookTwitterLinkedIn

Impact Hub Bucharest a fuzionat cu 3house, noul concept de spații de lucru lansat în 2018 și a ajuns astfel la 3 locații și 6.700 mp (1.600 mp – Timpuri Noi + 1.700 mp Universitate + 3.370 Floreasca). 

Partenerii celor 2 organizații au decis aducerea celor 2 branduri sub același brand și creșterea în acest fel a acoperirii Impact Hub în București. Astfel, Impact Hub Bucharest pune la dispoziție:

  • -3 locații în zone-cheie din București și acces la o rețea internațională de peste 110 locații
  • -6.700 mp în București care cuprind birouri în open space, birouri de echipă și săli de evenimente și conferințe
  • -155 de locuri în open space, 19 birouri de echipe și 5 săli de evenimente la Timpuri Noi si Universitate
  • -Facilități de birouri smart necesare echipelor mari, medii și mici, antreprenorilor și freelancerilor pentru a-și desfășura activitatea
  • -Bistro-uri în locațiile de la Universitate și Floreasca (clădirea Equilibrium)
  • -Abonamente de coworking flexibile: Hub Casual (acces 40h/lună/membru), Hub Regular (acces 100h/lună/membru) și Hub Resident (acces nelimitat în spațiu)

Impact Hub Bucharest, prin cele trei locații, cea deschisă în 2017 la Timpuri Noi, cea preluată acum la Universitate și, începând din toamnă, prin locația din Floreasca – rămâne un partener cheie pentru antreprenori și freelanceri, investitori, companii de orice dimensiune, care vor să lucreze din medii de lucru mult mai dinamice, având flexibilitatea unei rețele locale însă și acces la o rețea internațională de peste 110 locații în toată lumea.

Am fost întrebați de multe ori de ce nu aducem cele 2 branduri împreună, deci exista cumva așteptarea acestui pas. Am ales să facem asta acum atât pentru a ne întări poziția pe piață, cât și pentru a oferi membrilor noștri experiențe premium, fără a pierde însă sentimentul de comunitate. Chiar dacă am pornit separat cu 3house, împreună chiar suntem mai puternici, iar membrii noștri pot să lucreze din orice locație odată ce devin membri Impact Hub. Suntem și vom fi un conector, iar acest lucru se traduce atât prin aducerea împreună a unor resurse, cât și prin unirea unor centre de business principale din București”, au declarat Oana si Vlad Craioveanu, co-fondatori Impact Hub Bucharest.

Impact Hub Bucharest se va consolida în perioada următoare ca o organizație mai agilă și adaptată clienților ei, indiferent pe care tip de linie de business. Dacă educația antreprenorială și inovarea rămân în continuare un pilon puternic în ceea ce face ca și organizație, spațiile fizice vor deveni mult mai adaptate celor care lucrează în ele. “The future of work” așa cum îl înțelege organizația astăzi are foarte multă legătură cu echilibrul între muncă și viața personală, iar rolul Impact Hub Bucharest este să îi ajute pe toți cei care fac parte din comunitate să devină, în fiecare zi, puțin mai buni decât erau ieri și prin asta să influențeze în bine societatea.