Cautare
, Contributor

Media şi entertainment |
|

Impact Hub Bucharest se mută în Timpuri Noi Square, într-un spațiu de 2,5 ori mai mare decât cel de la Unirii

Impact Hub Bucharest, locul pentru co-working dedicat antreprenorilor și freelancerilor, se va reloca începând cu 1 septembrie în clădirea Timpuri Noi Square, într-un spațiu de 1600 metri pătrați, o suprafață de 2,5 ori mai mare decât cea din prezent, din zona Unirii.  
 aboneaza-te
IHB @ Timpuri Noi Square_4

Noul Impact Hub Bucharest va avea birouri dedicate pentru echipe de 4 – 9 persoane, 68 de locuri în zona de co-working, un spațiu special dedicat celor cinci startup-uri finaliste ale programului Startarium.Inc și va dubla zona de evenimente până la o suprafață totală de 570 de mp2. Spațiile comune, dedicate comunității, vor însuma peste 400 de mp2 și includ sală de întâlniri, cabine de Skype, bucătărie, zone de relaxare și întâlniri informale și o terasă exterioară.

 aboneaza-te

Planificarea noului spațiu a început din ianuarie, iar lucrările de amenajare (partiționare, mobilare și decorare) au demarat în luna iulie și sunt planificate să dureze până la finalul verii. Impact Hub Bucharest a lansat o campanie de crowdfunding pe Startarium.ro care pune la dispoziție recompense cu reduceri de până la 45% pentru abonamente, co-working și pachete de evenimente. Campania va rula până pe 25 august și are ca obiectiv principal asigurarea capitalului rulant pentru această toamnă și celebrarea noului spațiu printr-o campanie de pre-sale cu discount-uri generoase.

În cinci ani de activitate, organizația fondată de Vlad Craioveanu, Oana Craioveanu şi Alexandra Pode, a găzduit peste 1.000 de membri și a organizat circa 500 de evenimente proprii la care au participat circa 12.000 de persoane. Alte 2.200 de evenimente ale colaboratorilor și partenerilor au adus în spațiul din str. Halelor numărul 5 peste 80.000 de oameni.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii