Cautare
, Forbes Staff

Imobiliare |
|

Impact Developer înregistrează o creștere de 90% a veniturilor din vânzarea proprietăților imobiliare

Impact Developer & Contractor SA (IMP) a încheiat primul semestru al anului 2019 cu venituri din vânzarea de proprietăți imobiliare de 79,5 milioane de lei, în creștere cu 90% față de primul semestru al anului trecut, potrivit unui anunț al companiei.
impact.jpg

În primele șase luni ale acestui an au fost vândute 161 apartamente și 14 locuri de parcare în cartierul Greenfield Băneasa (Ansamblul Salcâmilor și Ansamblul Platanilor), locuințele însumând o suprafață construită de 15.167 mp, cu 69% mai mare decât cea a apartamentelor tranzacționate în semestrul I 2018.

Pe lângă cele 161 de contracte de vânzare-cumpărare, a căror valoare este reflectată în veniturile semestrului l 2019, în primele șase luni au fost încheiate contracte de pre-vânzare și rezervări pentru 300 de apartamente din Greenfield și Luxuria Domenii Residence, cu o valoare de circa 144 milioane de lei, estimate a se transforma în venituri în a doua jumătate a anului 2019 și pe parcursul anului 2020. Din totalul celor 300 de contracte de pre-vânzare și rezervări, 146 de locuințe sunt în Greenfield iar 154 în Luxuria Domenii Residence.

„Rezultatele înregistrate în primul semestru din 2019 au fost susținute de creșterea vânzărilor de apartamente în cartierul Greenfield Băneasa, atât volumul, cât și prețul de vânzare având o influență pozitivă, lucru care a condus la îmbunătățirea indicatorilor financiari față de perioada similară din 2018. Perspectivele noastre pentru partea a doua a anului 2019 sunt în continuare ambițioase. Până la sfârșitul acestui an avem în plan finalizarea etapelor aflate în construcție ale proiectelor Greenfield și Luxuria și avansarea proceselor pentru a lansa următoarele faze, dar și începerea, în trimestrul IV, a lucrărilor la noul ansambu din Constanța, care va aduce pe piață peste 640 de locuințe la un standard ridicat de calitate”, a declarat Bogdan Oșlobeanu, CEO Impact Developer & Contractor Group.

În primul semestru al anului 2019, activitatea Impact în a fost dominată de dezvoltarea celor două proiecte rezidențiale din București: Greenfield Residence Băneasa și Luxuria Domenii Residence. Pentru proiectul Greenfield, la data de 30 iunie 2019 erau vândute 2.252 apartamente (circa 88.4%) din cele 2.548 de apartamente finalizate  și în stadiu de construcție, aferente primelor trei faze ale complexului.

În perioada menționată au fost continuate lucrările de construcție pentru ultimele 192 de apartamente (14.500 mp construiți) din Greenfield III (Ansamblul Platanilor), cu livrare în trimestrul III 2019 și au fost inițiate demersurile pentru obținerea PUZ-ului pentru Greenfield IV (care va cuprinde circa 1.900 de apartamente) și Greenfield V (care va cuprinde peste 2.400 de apartamente). Greenfield IV va include complexul Greenfield Plaza, care va pune la dispoziția rezidenților un strip mall, o zonă office, o zonă de SPA și sală de sport.

De asemenea, a fost continuată dezvoltarea primelor două faze ale proiectului Luxuria Domenii Residence, estimate a se livra în 2019-2020 (232 apartamente – în trimestru IV al anului 2019; 268 apartamente – în trimestrul III al anului 2020). Demarat în anul 2018, proiectul Luxuria se va dezvolta pe o suprafață de circa 2,25 ha și va include 630 de apartamente premium, ansamblul fiind amplasat în imediata proximitate a noului pol de birouri aflat în dezvoltare în zona Domenii – Expoziției

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii