Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important Real Estate and Economic news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @andreea__gutu or drop me an email at andree...

Imobiliare |
|

Impact Developer & Contractor a mai achiziționat un teren de 2,5 ha în Iași pentru dezvoltarea proiectului Greenfield Copou

Impact Developer & Contractor a mai achiziționat un teren de 25.930 mp în Iași, unde vrea să construiască 1.000 de apartamente.
Greenfield Copou

Suprafața de 25.930 de mp completează terenul achiziționat în octombrie anul trecut. Pe întreg terenul cu o suprafață totală de aproximativ 46.000 mp, Impact va dezvolta ansamblul rezidențial Greenfield Copou cu peste 1,000 de apartamente în blocuri cu regim mic de înălțime. Proiectul se adresează segmentului de piață medium.

“Greenfield Copou Residence, parte afiliată la care Impact deține 99% participare la capitalul social, a încheiat în data de 14 iulie 2021 un contract de vânzare pentru achiziția unui teren în suprafață de 25.930 mp, identificat cu număr cadastral 142137 și înscris în Cartea Funciară nr. 142137 a Mun. Iași, Județ Iași, situat pe Dealul Copou, una dintre cele mai căutate zone rezidențiale din Iași, într-o partea istorică a orașului foarte bine conectată la principalele puncte de interes ale Iași-ului”, se arată în raportul BVB.

Tot pe 14 iulie, Impact a semnat și un act adițional la un contract de împrumut din toamna anului trecut acordat firmei Greenfield Copou Residence. Valoarea tranzacției curente este de 5,5 milioane de lei, iar valoarea totală a împrumutului este de 33 de milioane de lei, cu o rată a dobânzii de 7,5% pe an.

Greenfield Copou, proiect de 132 mil. euro, va fi unul dintre cele mai mari ansambluri rezidențiale din Moldova și primul din regiune dezvoltat de Impact Developer & Contractor. Ansamblul va fi livrat în două faze începând cu primul trimestru al anului 2023. Ultima fază a proiectului va fi livrată în 2024.

Printre proiectele de referință ale dezvoltatorului se numără Greenfield Băneasa și Luxuria Residence. În 2020, Impact a demarat și construcția unui proiect rezidențial premium în Constanța, Boreal Plus, proiect mixt format din vile și apartamente.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii