FacebookTwitterLinkedIn

Unitățile din faza a doua de dezvoltare a proiectului au suprafețe de la 75 până la 349 mp. Până la 30 iunie, 31% din unitățile aferente fazei a doua erau pre-contractate.

Ansamblul Luxuria Residence a fost proiectat pentru a se încadra în clasa energetică A și în prezent este singurul proiect rezidențial care beneficiază de certificarea BREEAM Excellent, ceea ce aduce beneficii pe termen lung rezidenților.

IMPACT Developer & Contractor a intrat pe piața rezidențială de lux cu un proiect care ridică standardul de calitate și eficiență energetică. BREEAM Excellent este un calificativ de referință și ne bucurăm că primii care vor experimenta acest nou concept de locuire sunt rezidenții Luxuria. Zilele acestea am mai bifat un pas spre finalizarea fazei a doua și pentru că întreg ansamblul arată deja ca un peisaj occidental, cu clădiri somptuoase și peisagistică unicat, a primit multe aprecieri atât din partea investitorilor, cât și din partea clienților finali, care își doresc să locuiască în Luxuria Residence”, a declarat Sorin Apostol, CEO al Impact Developer & Contractor.

Întreg proiectul, care cuprinde 630 de apartamente, este dezvoltat pe un teren de 22.500 mp, 42% (9.650 mp) din această suprafață fiind alocată spațiilor verzi.