FacebookTwitterLinkedIn

Constantin Sebeșanu s-a alăturat companiei Impact la începutul lunii februarie a acestui an, în funcția de Director de Dezvoltare, fiind responsabil de coordonarea proiectelor Impact. Având specializări în Management Strategic și Financiar și peste 25 de ani de experiență în dezvoltarea de proiecte și managementul activelor, acesta a participat la inițierea și operarea a zeci de proiecte, sprijinind procesul decizional pentru dezvoltarea sustenabilă și succesul investițiilor.

„Pe măsură ce grupul Impact își continuă dezvoltarea la nivel național, este necesar să ne consolidăm echipa cu oameni performanți, care ne împărtăşesc viziunea şi pot contribui cu succes la dezvoltarea proiectelor noastre inovatoare, în principalele centre urbane din ţară. Având know-how-ul și experiența necesare, suntem convinși că din poziția de Director Executiv, Tinu Sebeșanu va aduce plus valoare atât companiei, cât și tuturor proiectelor noastre”, a declarat Sorin Apostol, CEO Impact Developer & Contractor.

Anul acesta, Impact a început construcția Noului Greenfield (faza a IV-a de dezvoltare a cartierului Greenfield Băneasa).

De asemenea, dezvoltatorul continuă lucrările la ultima fază a ansamblului upper class Luxuria Residence și la ansamblul rezidențial Boreal Plus din Constanța, proiect mixt format din 18 vile și 673 de apartamente, construit pe o suprafață de 43.000 mp, ce va fi finalizat în 2024.

Pe lângă proiectele aflate deja în construcţie, Impact urmează să demareze lucrările pentru Greenfield Copou, unul dintre cele mai mari proiecte de clădiri rezidențiale verzi din Iași, care va replica modelul cartierului Greenfield din Capitală. Lucrările vor începe în anul 2021, cu termen de finalizare în 2024, fiind construit în trei faze. Proiectul cuprinde în total 1.100 de apartamente, construite pe o suprafață de 48.685 mp.

Impact Developer & Contractor SA este singurul dezvoltator imobiliar listat la Bursa de Valori București.