Cautare
, Contributor

Redactor

Imobiliare |
|

Impact, compania lui Gheorghe Iaciu, și-a propus finalizarea a 9 blocuri până în februarie 2015

Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer & Contractor, vrea să dea în folosință, în decembrie, primele trei blocuri din faza a doua a proiectului rezidențial Greenfield, plus alte 6 blocuri, în februarie 2015.
greenfield

Cartierul Salcâmilor, noul cartier rezidențial al anasamblului Greenfield, a necesitat o investiție de 14 milioane de euro și va cuprinde 252 de apartamente cu 2, 3 și 4 camere, cu prețuri între aproximativ 50.000 euro și 100.000 euro. Suma nu va include, însă, valoarea locului de parcare ce ajunge la 4000 de euro (plus TVA).

Apartamenetele au suprafețe cuprinse între 65 și 120 de metri pătrați și vor beneficia de încălzire prin pardoseală dar și de posibilitatea finisajelor și mobilării personalizate, pentru care ,,viitorii locatari vor plăti până la 8000 de euro, în plus”, a spus Lucian Mateescu, CEO Impact Developer & Contractor.

Gradul de ocupare este, deocamdată, de 23%, complexul rezidențial putând să adăpostească, în cazul unui grad maxim de ocupare, circa 3000 de locuitori, cifra incluzând și viitorii proprietari de apartamente ale celor nouă blocuri, din faza a doua. Din totalul celor 60 de hectare pe care se întinde ansamblul Greenfield, numai 16% sunt utilizate, în prezent. Proiectul Greenfield nu este singurul ansamblu rezidențial în care investește Impact. Compania din care Gheorghe Iaciu deține 49,04% vrea să construiască 1000 de apartamente, în zona Barbu Văcărescu a Capitalei, pe terenul fostei Zone Arena.

Gheorghe Iaciu este unul dintre cei mai bogați români, ocupând poziția a 87-a, în ediția de anul acesta a Topului Forbes 500 miliardari, cu o avere estimată la 37 de milioane euro. Exitul din 2007, când a vândut către grupul britanic HSBC, 50% din Expo Market Doraly, i-a adus omului de afaceri  70 de milioane euro, cât se estima la acea vreme.

Citește mai multe despre cei mai bogați români și afacerile lor, în Topul Forbes 500 Miliardari, ediția 2014.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii