FacebookTwitterLinkedIn

Portalul de anunțuri imobiliare a consemnat în 2013 o creștere de 35% a cifrei de afaceri comparativ cu anul anterior, adică 1,547 milioane de euro. Segmentul anunțurilor de la particulari a avut cea mai mare creştere a veniturilor imobiliare.ro (+58%), acesta fiind urmat de serviciile către dezvoltatori imobiliari (+40%) și de cele către agenții (+35%). Imobiliare.ro și-a consolidat activitatea de vânzări către bănci, prin secțiunea de licitații și executări silite și a intrat pe segmentul comercial.

Imobiliare.ro a fost creat în anul 2000, de un investitor german și trei absolvenți de Politehnică. El aparţine acum fondul american de investiții New Century Holdings (NCH), portalul, cu sediul central la Timișoara.

Portalul ţinteşte o creştere de 35% şi pentru 2014 şi depășirea pragului de două milioane de euro şi atingerea celui de un milion de vizitatori unici pe lună. Anul trecut, traficul site-ului s-a majorat cu 40%, depășind 675.000 de vizitatori unici pe lună.  

Lansarea primului portal destinat exclusiv segmentului comercial şi segmentul proprietăților aflate în executare silită reprezintă două direcții de creștere pentru acest an.