Cautare
, Contributor

Sănătate |
|

IMMOFINANZ  și Asociația Zi de Bine sprijină copiii de la Spitalul Marie Curie cu o donație de 10.000 euro

IMMOFINANZ și Asociația Zi de Bine sunt alături de copiii cu diagnostic de fibroză chistică, din cadrul Spitalului Marie Curie din București.  
Immofinanz

Compania IMMOFINANZ a decis ca bugetul alocat tradiționalelor cadouri de Crăciun să fie donat pentru o investiție absolut vitală pentru copiii diagnosticați cu fibroză chistică, din secția de pediatrie a Spitalului Marie Curie din București.

“Anul acesta ne-a transformat pe toți în mare măsură, dar ne-a și apropiat, dincolo de business. Noi ne-am propus să solidificăm noțiunea de comunitate, să rămânem aproape unii de alții, de clienții și de partenerii noștri. Prin decizia de a dona această sumă, știm că suntem în asentimentul tuturor partenerilor și colaboratorilor. Mulțumim în mod special Asociației Zi de Bine și Melaniei Medeleanu pentru că ne sunt parteneri în această inițiativă, dar și pentru toată implicarea lor, în general, în cauzele delicate ale societății românești”, a declarat Fulga Dinu, Country Manager Operations, IMMOFINANZ Romania. 

Banii donați vor fi folosiți pentru achiziționarea unui aparat pentru fizioterapie pulmonară și kiturI necesare tratamentului, se arată într-un comunicat. 

“E teribil să vezi un copil care luptă pentru fiecare gură de aer când singura lupta la vârsta asta ar trebui să fie despre provocările jocului pe care tocmai l-au început. Data viitoare sper să le putem duce acasă cadouri. Până atunci însă, darul nostru pentru copiii cu fibroză chistică este șansa de a respira puțin mai bine“, a declarat și  Melania Medeleanu, preşedinte Asociatia Zi de bine.

 IMMOFINANZ este un grup imobiliar comercial care își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri în șapte pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România și Polonia. Principala activitate a IMMOFINANZ include managementul și dezvoltarea de proprietăți.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii