FacebookTwitterLinkedIn

Contractul de închiriere acoperă o perioadă de 25 de ani.

„Parcul IRIDE, unul dintre cele mai mari  hub-uri de clădiri de birouri din București, are deja o reputație excelentă, datorită diversităţii serviciilor oferite chiriașilor și rezidenților din zonă. Parteneriatul cu Provita lărgește oferta actuală, prin includerea  unui centru medical de top, care va contribui la majorarea gradului de atractivitate pe termen lung”, a declarat Dietmar Reindl, COO IMMOFINANZ. „Oferta noastră a răspuns cerinţelor Grupului Provita, datorită flexibilităţii în amenajarea și structurarea spațiilor, ceea ce permite ajustări rapide, precum și a legăturilor eficiente de transport”.

Noul spital va avea o capacitate de 110 paturi și șapte săli de operație. Inaugurarea spitalului este programată pentru primul trimestru din 2022, imediat ce lucrările privind adaptarea clădirii pentru noile funcțiuni va fi finalizată.

Immofinanz este un investitor pe piața din România de peste 17 ani. La 30 septembrie 2020, proprietățile din România aveau o valoare contabilă de 757,3 milioane de euro, reprezentând 15,3% din portofoliul total al companiei.

Portofoliul de investiții active include 13 proprietăți, o suprafață închiriabilă de circa 334.000 mp, cu o rată de ocupare de 93.6%. Cele mai importante proprietăți includ două clădiri de birouri din București, myhive S-Park și myhive Metroffice și cele două centre comerciale VIVO! Cluj și VIVO! Constanța.