FacebookTwitterLinkedIn

Immofinanz a finalizat modernizarea centrului comercial VIVO! Baia Mare, care s-a extins cu peste 10.000 de metri pătrați.

 „În urma modernizării cu succes a centrului comercial VIVO! Cluj-Napoca în 2019, suntem extrem de încântați să redeschidem VIVO! Baia Mare, proaspăt modernizat, pentru a oferi clienților săi o atmosferă contemporană, servicii premium și o calitate îmbunătățită a vizitei. Acest proces consolidează poziționarea VIVO! Baia Mare ca principala destinație de shopping și distracție din Maramureș și face parte din strategia Immofinanz de a ține pasul cu dorințele mereu în schimbare ale clienților săi și de a moderniza întreg portofoliul local de centre comerciale“, a declarat Fulga Dinu, Country Manager Operations Immofinanz România.

Proprietățile Immofinanz din România au o valoare contabilă de 775,5 milioane de euro, reprezentând 15,2% din portofoliul total al companiei. Pe segmentul de retail, compania deține alte trei centre comerciale amplasate în Cluj Napoca, Constanța și Pitești. Acestora li se adaugă parcul de retail STOP SHOP Botoșani. Centrele comerciale deținute și administrate de Immofinanz în România au o rată de ocupare de peste 98%.

Valoarea portofoliului imobiliar, de peste 210 proprietăți, este de aproximativ 5,1 miliarde de euro. Immofinanz este listată la bursele de valori din Viena (fiind inclusă în indicele ATX – Austrian Traded Index) și din Varșovia.