FacebookTwitterLinkedIn

Ilie Năstase va oferi expertiza sa de cunoscător al tenisului și va modera interviuri dedicate transmisiunilor pentru România. Comentariile sale în calitate de expert vor putea fi urmărite și în transmisiunile Eurosport adaptate specificului altor țări.

Fanii tenisului se vor putea bucura de opiniile acestor experți din lumea tenisului prin comentariile lor în direct în timpul meciurilor, de analizele partidelor realizate din studio, de programele speciale dedicate Open-ului Franței, precum și de magazinul „Game, Set și Mats”, un program de referință al grilei Eurosport.

Ilie Năstase a declarat: „Sosirea la Paris și intrarea în arenele de la Roland Garros sunt de fiecare dată ceva special pentru mine, pentru că readuc la viață minunatele amintiri ale victoriei mele de aici, din 1973, dar și pe cele legate de primul meu turneu de acest gen, unde am participat în urmă cu 50 de ani. Întotdeauna mi-a plăcut să distrez fanii când eram pe teren și abia aștept să o fac și pe ecran alături de echipa Eurosport, marcând astfel un moment important al carierei mele.”

Tot în cadrul acestui show, John McEnroe (foto) revine pentru a analiza lumea tenisului din postura de „Comisar” („The Commissioner”).

McEnroe

„Comisarul” tenisului, McEnroe, speră să aibă mai mult succes față de anul trecut când toate propunerile sale pentru schimbarea regulilor tenisului, printre care amuzanta triplare a premiilor pentru învingătorul turneului de dublu seniori, el însuși unul dintre ei, interzicerea pauzelor de vestiar (toaletă) și permiterea ruperii unei rachete pe fiecare set, au fost în unanimitate respinse.

Echipa va împărtăși opiniile cu fanii chiar din mijlocul acțiunii din arenele sau din studioul de la Roland Garros. Printre vedete se numără suedezul Mats Wilander, câștigător a șapte turnee de Mare Șlem, inclusiv de trei ori învingător la Roland Garros, spaniolul Alex Corretja, de două ori finalist în Open-ul Franței, austriaca Barbara Schett, fostă „număr 7 mondial”, și antrenorul Serenei Williams, Patrick Mouratoglou.

VEZI AUDIENȚELE MECIURILOR DIN LIGA 1 ÎN 2016