FacebookTwitterLinkedIn

Fabrica Il Passo, care va reprezenta, pe viitor, baza dezvoltării brandului, s-a bucurat de o creștere de la an la an, precum și de investiție continuă, iar acum a ajuns să numere 25 de angajați.

Compania a experimentat la prima mână trecerea de la import la producție proprie. Activează în România de 17 ani, cu un portofoliu compus din varii produse achiziţionate de la furnizori din ţări precum Italia, Portugalia, Brazilia sau Turcia. Odată cu trecerea la producție proprie, Il Passo a observat că publicul din România simte și mândrie, pentru că poartă încălțăminte de manopera românescă, nu doar satisfacție că este în pas cu cele mai noi tendințe.

H&M îmbracă celebrități la MET Gala 2016

Principalele obiective pe care reprezentanții companiei le au pe piața din România sunt reprezentate de dorința de a conferi stabilitate și de a întări încrederea clienților în produsele românești.

Anul acesta, pentru mine are o însemnătate foarte mare. De anul acesta am început să vorbim despre fabrica Il Passo, fabrica noastră românească și să dovedim că există viitor în manufactura locală. Ne-am recrutat angajați capabili, am ales cele mai potrivite modele și ne-am pus pe treabă. Cel mai mult ne bucură însă primirea foarte bună a produselor de către clienți“, a declarat Petru Chiriac, Managing Partner Il Passo.

Il Passo este un brand românesc înfiinţat în anul 1999 și a devenit unul dintre principalii jucători de pe piața de retail de încălţăminte şi accesorii din piele din România.