Cautare
, Forbes Staff

Industrie |
|

IKEA: Opt din zece români dorm în camera de zi

Camera de zi este preferată de opt din zece români ca spațiu pentru dormit. Jumătate dintre aceștia dorm în permanență în living, iar restul, în mod ocazional, conform rezultatelor unui chestionar adresat clienților IKEA.
2. IKEA

„85% dintre vizitatorii magazinului IKEA utilizează camera de zi ca spațiu de socializare, 45% dintre ei, ca spațiu de odihnă și 44% o preferă pentru divertisment și relaxare”, a spus Violeta Neniță, store manager, în cadrul evenimentului de lansare al noului catalog al IKEA, valabil până la 30 iunie 2018.

Retailerul de mobilă găzduiește un showroom de 1.500 de metri pătrați, care prezintă șapte concepte diferite de reamenajare a camerei de zi, investiție ce se ridică la 100.000 de euro.

IKEA România a vândut 120 de milioane de produse și a înregistrat 30 de milioane de vizite de la intrarea pe piața locală, în urmă cu zece ani, a spus Daniela Stoican, PR Manager al retailerului.

În ce privește al doilea magazin IKEA ce urmează să fie deschis pe bulevardul Theodor Pallady, aceasta a spus că în momentul de față se depun documentațiile pentru obținerea autorizației de construire.

În anul fiscal 2015, ultimul pentru care există date disponibile, IKEA a avut un profit net de 3,5 miliarde de euro și vânzări de 31,9 miliarde de euro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii