Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Shopping |
|

IKEA a obţinut certificatul de urbanism pentru magazinul din Theodor Pallady (București)

IKEA România a obţinut certificatul de urbanism pentru terenul pe care l-a achiziţionat în iunie pe bulevardul Theodor Pallady pentru a deschide al doilea magazin pe piaţa locală, urmând să depună documentaţia pentru planul urbanistic zonal, a declarat Cornel Oprişan, retail managerul companiei, informează MEDIAFAX.
2. IKEA

„Am obţinut certificatul de urbanism, mai mult de atât nu pot spune, urmează planul urbanistic zonal şi certificarea de construcţie. Sigur magazinul va avea aceeaşi categorie de produse ca şi aici (magazinul din Băneasa – n.r.)”, a declarat Oprişan miercuri într-o conferinţă de presă, întrebat în ce stadiu se află IKEA în ceea ce priveşte cel de-al doilea magazin.

Cornel Oprişan nu a dat alte detalii despre când va începe construcţia sau când va fi deschis magazinul.

STUDIU IKEA: Care sunt obiceiurile bucureștenilor ăn bucătărie?

Reprezentanţii IKEA spun însă că perioada pentru construcţie, de la momentul când sunt gata toate actele, poate dura între 12 şi 18 luni.

Retailerul suedez de mobilă şi decoraţiuni a anunţat în iunie achiziţia unui teren de circa 13,7 hectare, în sectorul 3, pe bulevardul Theodor Pallady nr 57, pe care va construi cel de-al doilea magazin din România, primul fiind deschis în 2007 în Băneasa, însă până în 2010 a funcţionat ca franciză.

IKEA A LANSAT CATALOGUL PENTRU ANUL 2016

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii