Cautare
, Staff

Imobiliare |
|

IKEA a obținut autorizația de construire pentru cel de-al doilea magazin din România

IKEA South-East Europe a finalizat procesul de autorizare pentru cel de-al doilea magazin din România, astfel încât construcția magazinului de pe Bulevardul Theodor Pallady (București) va începe în curând.
Pallady IKEA

Primăria Sectorului 3 al Municipiului București a eliberat ieri, 17 octombrie 2017, autorizația de construire pentru cel de-al doilea magazin IKEA din România, care va fi amplasat tot în București precum primul, cel din zona Băneasa.

Compania și-a propus începerea lucrărilor de construcție în curând. Iar, până la finalul anului viitor, IKEA Pallady se va deschide.

Cel de-al doilea magazin IKEA din București va avea o suprafață construibilă de aproximativ 37.000 de metri pătrați (GBA). Acesta va deveni cel mai mare magazin IKEA din Europa de Sud-Est la data deschiderii.

Reprezentanții IKEA susțin că pentru unitatea din Pallady vor respecta cele mai recente, avansate și înalte standarde în ceea ce privește proiectarea și va aplica standarde de construire și principii operaționale de business inovatoare și sustenabile.

„Pentru că am obținut deja Autorizația de Construire pentru amenajare și sistematizare teren și împrejmuire provizorie în luna septembrie, constructorul general a început pregătirea terenului și împrejmuirea perimetrului magazinului IKEA Pallady”, a declarat Vladislav Lalić, Property and Expansion Manager al IKEA South-East Europe.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii