Cautare
, Contributor

Servicii Financiare & Imobiliare & Auto

Bani și Investiţii |
|

iFactor ridică o rundă de investiții și devine prima companie românească care se listează pe Seedrs

iFactor, o soluție digitală inovatoare de finanțare pentru IMM-uri, primește finanțare din partea ROCA X și devine prima companie românească listată pe principala platformă de investiții online, Seedrs, din Londra.
investitii

Runda curentă, condusă de ROCA X, va susține dezvoltarea iFactor și a serviciilor sale care oferă investitorilor privați din Europa posibilitatea tranzacționării unei noi clase de active, iar în următorii doi ani compania își propune scalarea, pornind de la IMM-urile românești și vizând extinderea pe piețele din UK, Germania, Austria și Elveția.

 „iFactor marchează o serie de premiere în piața din România și are deja o susținere importantă din partea investitorilor români și străini, dovedind un produs viabil și mai ales necesar in această perioadă. Este prima companie românească de pe piața de finanțare alternativă care poate activa și în zona de distress, ceea ce ne dă încredere că produsul va fi rapid adoptat și scalat pe piețele europene. Este un parteneriat win-win care se va materializa într-un mediu de business mai flexibil și mai sănătos”, declară Matei Dumitrescu, Senior Investment Partener ROCA X.

iFactor este prima companie din Europa care folosește un prototip hibrid de furnizare de lichidități pentru companiile mici și mijlocii, și care a primit acceptul BNR ca și investitorii privați să investească în IMM-uri.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii