FacebookTwitterLinkedIn

Noul card de alimentare IDS este un card de proximitate cu un cip RFID și cod PIN personal prin care se elimină trecerea cardului prin terminalul de plată. Urmarea direct a acestei noi procedure este decurgerea mai rapidă a tranzacțiilor.

IDS deține, deja, stații de alimentare securizate, cu o autorizare centrală online a fiecărei tranzacții, cu o echipă de securitate care monitorizează zilnic toate tranzacțiile dar și un serviciu de asistență clienți non-stop, care poate bloca un card al unui șofer în caz de furt.

Compania urmează să introducă și o soluție cu 2 carduri de proximitate combinate. Această soluție funcționează cu un card de camion și un card al șoferului, alimentarea cu carburant putând avea loc numai dacă ambele carduri sunt înregistrate central în aceeași locație, iar codul PIN a fost introdus corect.

International Diesel Service (IDS) este unul dintre cei mai importanți furnizori de carduri de carburant din Europa, cu o rețea de 600 de stații de alimentare amplasate în puncte-cheie de pe căile rutiere principale ale continentului. Compania face parte din Kuwait Petroleum International, o filială a Kuwait Petroleum Corporation, unul dintre cei mai mari 10 producători de petrol din lume.