FacebookTwitterLinkedIn

Pentru cei mai mulți dintre noi magia sărbătorilor de iarna vine din bucuria de a dărui,  de a mulțumi celor din jur într-un mod cât mai frumos și inspirat.

Pentru partenerii de business ne dorim cadouri de Crăciun atent alese, care să aducă bucurie, să fie utile și transmită un mesaj potrivit, să fie în concordanță cu cu identitatea companiei noastre.

Tendințele pentru 2019 in  ceea ce priveste cadourile corporate de Craciun sunt centrate pe produsele Eco-friendly, decoratiuni realizate din materiale reciclabile, biodegradabile, produse gastronomice naturale, bio.

Plante Cadou.ro este un magazin care realizeaza aranjamente din plante naturale, obiecte de design si decoratiuni inspirate din natura. Produsele realizate de noi au instructiuni complete de ingrijire, care sa le asigure durabilitatea. Acestea sunt livrate in ambalaje reciclabile, special create pentru ca produsele sa fie puse in evidenta si sa ajunga la destinatar in perfecta siguranta.

Te invităm sa descoperi combinatiile minunate de decoratiuni inedite, naturale, biodegradabile, lucrate manual in Romania.

Cadourile propuse in acest an sunt compuse dintr-o gama variata de produse eco-friendly: brazi si molizi naturali in ghiveci, conifere de dimensiuni mici produse in culturi speciale in Romania, coronite de brad si coronite decorative de iarna realizate din materiale naturale, kit-uri  de plantat brad, globuri de sticla cu plante naturale  si stabilizate, tablouri verzi realizate din muschi si licheni stabilizati, terarii de iarna, brazi naturali impodobiti.

“Crăciunul este despre bucurie, speranta, continuitate si zambete aduse celor din jur. Ne este tuturor la indemana sa oferim lucruri poate marunte, dar cu insemnatate mare. Decoratiunile de Craciun realizate de noi sunt inspirate din natura si sunt realizate in mare parte din materiale biodegradabile: plante, conifere cu radacina la ghiveci, lemn, ornamente naturale, plante si natura prezervată” a precizat Camelia Grapan, Creative Director PlanteCadou.ro.

Iata cateva idei de cadouri inedite, pe le poti oferi in prag de sarbatori, respectand in acelasi timp natura protejand mediul.

Kit de plantat brad

Dacă vrei sa schimbi lumea, fa schimbari în propria ta lume. Începe prin a planta un brad.

Sa vezi un copac crescand sub ochii tai, este un exercițiu frumos, ce merita încercat.

Acest kit este un cadou inedit, plin de insemnatate pe care il poti oferi atat celor dragi cat si partenerilor de business.

Brăduț de Crăciun în ghiveci, cu ambalaj personalizat.

Copaceii, puietii de molid  si brad, diversele specii de conifere, sunt produse in Romania, in culturi speciale, cu scop decorativ.

Coronita de brad decorata cu plante suculente si accesorii naturale

Coronita  de brad este decorata cu elemente naturale fiind un produs biodegradabil: diverse specii de plante suculente, mere cerate, scortisoara, flori de bumbac, stelute albe din lemn de cocos, conuri, fundita de lana.

Aranjamentul este special prin faptul ca imbina plante naturale cu decoratiuni de iarna simple si pline de farmec.

Dupa ce sarbatorile trec, puteti indeparta accesoriile de iarna si pastrati doar plantele, pentru a va putea bucura de ele cat mai mult timp.

  1. Brad de Craciun in ghiveci, impodobit cu elemente naturale. 

Acest conifer in ghiveci poate fi pastrat in interior in perioada sarbatorilor, iar ulterior po

ate fi plantat intr-un spatiu verde.

Bradutul natural in ghiveci este impodobit cu decoratiuni si ornamente naturale: stelute din lemn de cocos, batoane de scortisoara, conuri, mere cerate, portocale uscate, bobite rosii decorative.

Comenzile pentru cadourile de Craciun se fac online pe www.plantecadou.ro.

Daca oricare dintre aceste cadouri “verzi” va inspira, ne gasiti si la targul cadourilor de Craciun 2019, in mall AFI Cotroceni. Putem adauga impreuna, acele mici detalii care fac cadourile mai personale si le transforma in cadoul perfect pe care il cautati.