Cautare
, Contributor

SEO & Content Marketing Agency

Leadership |
|

Idei de cadouri care se potrivesc pentru orice femeie de afaceri

Alegerea unui cadou potrivit pentru o femeie de afaceri poate fi o misiune destul de dificilă. Darul ideal ar trebui să o surprindă, să îi fie util și să nu se îndepărteze prea mult de sfera ei de interes.
femeie de afaceri

Femeile de carieră au, de obicei, alte priorități decât femeile obișnuite, prin urmare darul pe care îl alegi ar trebui să se plieze și pe aspectul profesional, cu atât mai mult dacă vorbim de o relație profesională, formală, colegială și nu bazată pe prietenie.

Mai jos găsești câteva idei care te-ar putea scoate din încurcătură data viitoare când trebuie să faci un cadou.

O bijuterie statement

În afară de cazul în care nu îi oferi o pereche de cercei sau o brățară care tocmai au fost incluse în topul celor mai urâte accesorii create vreodată, atunci șansele să dai greș cu o astfel de alegere sunt destul de mici. O femeie de afaceri ia parte la o mulțime de evenimente de networking, prezentări, întâlniri de business, prin urmare un asemenea dar se poate dovedi foarte util. Singura regulă de care ar fi bine să ții cont ar fi să fie vorba de o piesă statement, adică de o bijuterie care să nu treacă neobservată. Poți alege o pereche de cercei impunători, cu pietre prețioase, sau o brățară interesantă, cu detalii și finisaje fine, care să lase senzația că e o piesă specială. Partea bună e că dacă nu ai timp de pierdut în magazine, poți alege o asemenea bijuterie și dintr-un magazin online.

Cărți de business sau dezvoltare personală

O carte poate fi mereu un cadou potrivit, cu condiția să te asiguri că investighezi puțin în prealabil și că afli (măcar) o parte dintre autorii preferați ai persoanei căreia vrei să îi faci un asemenea dar. În cazul unei femei de afaceri lucrurile se pot simplifica puțin la acest capitol pentru că, indiferent dacă îi știi sau nu autorii preferați, cunoști deja domeniul care o interesează: cel de business. Cu alte cuvinte, cel puțin în teorie, ai șanse destul de mari să nu dai greș cu o carte de business sau de dezvoltare personală. Ai putea alege, de exemplu, o carte clasică, precum „The Outsiders: Eight Unconventional CEOs and Their Radically Rational Blueprint for Success”, a lui William N. Thorndike, sau biografia lui Elon Musk, de Ashlee Vance. O altă variantă ar fi să îi faci un abonament la o revistă de business (în cazul în care știi că nu are așa ceva). Reviste precum Inc. sau Forbes sunt pe placul oricărui om de afaceri și se pot transforma oricând în cadoul ideal.

Un gadget sau un accesoriu interesant

Oamenii de afaceri sunt, în general, și fani ai ultimilor trenduri în materie de tehnologie, deci o altă posibilitate ar fi să îi dăruiești un gadget sau un accesoriu interesant. Ai putea, de exemplu, să îi cumperi un smartwatch sau un suport pentru e-book. Ca orice femeie de afaceri, probabil că nu are prea mult timp pentru a sta la gura sobei cu o carte în brațe, citește când și unde are timp, motiv pentru care un astfel de accesoriu ar putea să fie foarte bine-primit. Fiind foarte versatil, probabil că l-ar putea folosi inclusiv pentru tabletă.

Dincolo de cadoul în sine, nu uita să adaugi și un mic „touch” personal: o felicitare sau un mesaj personalizat o vor face, cu siguranță, să aprecieze și mai mult darul tău.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii