Cautare
, Contributor

Servicii Financiare & Imobiliare & Auto

Afaceri |
|

IBM se așteaptă să revină pe creștere în acest an, după ce a raportat vânzări scăzute în fiecare trimestru din 2020

International Business Machines Corp. (IBM) se așteaptă să revină pe creștere în acest an, după ce a raportat scăderi în fiecare trimestru din 2020.
IBM shutterstock_1092369068

Scăderea veniturilor companiei vine ca urmare a deciziei cliențiilor de a se concentra pe conservarea banilor în timpul pandemiei.

În ultimul trimestru din 2020, veniturile au scăzut cu 6,5%, până la 20,37 miliarde de dolari.

IBM a declarat joi că se așteaptă ca veniturile companiei să crească anul acesta și anticipează un flux de numerar de circa 12 miliarde de dolari pentru 2021 și între 12 și 13 miliarde de dolari în 2022 .

CEO-ul companiei, Arvind Krishna, care a preluat mandatul în timpul pandemiei, a declarat că încurajează o mai mare asumare de riscuri pentru a stimula creșterea vânzărilor.

„Acest lucru ar trebui să ne permită să răspundem mai rapid clienților, să profităm de mai multe oportunități și să obținem rezultate mai bune în afaceri”, a spus Krishna, potrivit WSJ. Această schimbare de cultură organizațională, împreună cu alte modificări destinate să readucă compania pe linia de plutire înseamnă că IBM „va arăta diferit la sfârșitul anului”, a mai spus el.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii