Cautare
, Forbes Staff

Afaceri |
|

ibis Styles Bucharest Erbas s-a deschis pe 23 iulie

ibis Styles Bucharest Erbas, operat de Orbis Hotel Group, s-a deschis începând cu 23 iulie.
 aboneaza-te
ibis Styles Bucharest Erbas_1

Hotelul, situat pe strada Căpitan Alexandru Șerbănescu nr. 27, are 80 de camere, iar oaspeții beneficiază de Wi-Fi gratuit și de micul dejun în restaurantul hotelului. Hotelul oferă o sală de conferințe complet echipată, cu lumină naturală, un business lounge, un bar și o zonă dedicată copiilor.

Orbis Hotel Group este partener strategic al AccorHotels în Europa de Est și licențiator unic al tuturor mărcilor AccorHotels în regiune, împreună cu partenerul local și investitorul, Construcții Erbașu S.A. în cadrul unui acord de management.

Creat în 1974, ibis este acum lider european pe segmentul hotelurilor economice, și al patrulea cel mai mare lanț hotelier din lume în categoria sa, cu peste 1.100 de hoteluri și 145.000 de camere în 67 de țări.

Grupul hotelier Orbis este cel mai mare lanț de hoteluri din Polonia și Europa Centrală și de Est. Orbis deține 127 de hoteluri și este singurul licențiator pentru toate brandurile AccorHotels în 16 țări: Bosnia și Herzegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Polonia, România, Serbia, Slovacia și Slovenia. Grupul are în total 20.500 camere. Hotelurile operează sub brandurile Sofitel, Pullman, M Gallery, Novotel, Mercure, ibis, ibis Styles și ibis budget. Aceste branduri oferă servicii de calitate la diferite standarde, variind de la lux de 5 stele la hoteluri economice de 1 stea.

AccorHotels este un grup lider la nivel global dedicat turismului și stilului de viață, inovator digital, care oferă experiențe unice în mai mult de 4.300 de hoteluri, stațiuni și reședințe din 100 de țări.

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii