Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Auto |
|

Ian Pearson, președintele Ford România: „Obiectivul nostru este să ne redresăm, atât ca uzină, cât și ca industrie, atât de vitală pentru economia României”

Cu prilejul vizitei premierului Ludovic Orban la Uzinele Ford din Craiova, Ian Pearson, președintele Ford România, a declarat că prioritatea echipei de conducere, în ceea ce privește reluarea operațiunilor, a fost cea de asigurare a sănătății și siguranței angajaților. „Dacă nu puteam garanta acest lucru, nu ne-am fi putut relua activitatea”, a spus Ian Pearson.
Vizita Premier - Ford Craiova9

Ian Pearson: „Față de vizita Premierului de la începutul acestui an, cea de astăzi are loc într-un context diferit și plin de provocări. Pandemia de Coronavirus ne-a obligat să ne adaptăm nu numai modul în care trăim, dar și modul în care lucrăm.

Prioritatea noastră în ceea ce privește reluarea operațiunilor la fabrica de la Craiova a fost asigurarea sănătății și siguranței angajaților noștri. Dacă nu puteam garanta acest lucru, nu ne-am fi putut relua activitatea.

Astfel, pe lângă standardele globale din alte locații ale Ford Europa, am implementat un set cuprinzător de protocoale globale de securitate și sănătate, inclusiv distanțarea socială”.

Fiecărei persoane care intră în uzină i se verifică temperatura, i se cere să completeze un chestionar privind starea sa de sănătate și i se cere să poarte tot timpul o mască pentru față. Acestea sunt cerințe zilnice pentru toți angajații din uzină.

Ian Pearson: „Sunt extrem de mândru de modul rapid în care echipa noastră a făcut posibilă trecerea de la concept la realitate în realizarea vizierelor pentru a reuși să venim în sprijinul comunității locale, dar și a angajaților noștri.

Am spus întotdeauna că facem parte dintr-o comunitate specială și că scopul nostru este să servim această comunitate.

Prin urmare, aș dori să subliniez unele dintre acțiunile deosebite realizate de echipele noastre pentru a ajuta în această perioadă dificilă, nu doar comunitatea din județul Dolj, ci și alte comunități din România.

Cu sprijinul Fundației Ion Țiriac am finanțat un nou dispozitiv de testare COVID-19; am achiziționat și livrat colete cu alimente esențiale către peste 400 de familii nevoiașe din trei regiuni diferite din România; am pus la dispoziție mașini de diferite tipuri pentru Direcțiile locale de Sănătate Publică și am organizat cursuri de conducere defensivă online pentru liceenii din Craiova.”

„Principala noastră prioritate a fost repornirea activității fabricii, lucru pe care l-am făcut încă de lunea acestea,  iar acum obiectivul nostru este să ne redresăm, atât ca uzină, cât și ca industrie, atât de vitală pentru economia României”, a spus președintele Ford România.

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii