FacebookTwitterLinkedIn

La competiție se înscriu filiale din toată lumea și sunt jurizate de seniori ai asociației din toate cele cinci regiuni ale globului.

Premiul a fost decernat la Cannes, la întâlnirea globală a membrilor IAA de către Faris Abouhammad – Președintele Global al IAA din perioada analizată în competiție.

Premiile au fost ridicate de Maria Predoiu, președintele IAA România, și Ioana Sigarteu, președinte IAA YP România.

„Programele derulate de organizațiile românești IAA Romanian Chapter și IAA YP Romania, sunt modele care pot fi replicate în alte țări. Îi felicit pe Mihai Bârsan și Ioana Sigarteu, președinții celor două organizații din perioada 2014-2016 pentru implicarea lor. Sper ca în viitor, tot mai mulți membri din organizațiile românești să aibă un rol activ la nivelul global al IAA”, a spus Faris Abouhammad, cel care a fost președinte global al IAA până ieri.

„The IAA Inspire Award” este o competiție internă a IAA Global ce premiază, la fiecare doi ani, cele mai active și creative filiale IAA din lume.

Competiția la care participă filialele de seniori IAA Chapters are o istorie care începe în 1957.

CITEȘTE BILANȚURILE COMPANIILOR DE CERCETARE ȘI SONDARE A OPINIEI PUBLICE ÎN 2015!

Din acest an, s-a organizat separat o competiție pentru filialele de tineri – IAA Young Professionals, criteriile si modul de evaluare a performantelor fiind diferite.

„Înscrierile sunt jurizate luând în calcul modul în care organizația contribuie la îndeplinirea obiectivelor stabilite și rezultatele din anii anteriori. Fiind o competiție globală, juriul este, de asemenea, global, așa că felicit organizațiile românești pentru rezultatele lor, deosebite la standarde internaționale. România a avut scoruri mari la toate criteriile de selecție, dar au fost foarte apreciate rezultatele din educație și cele care privesc relația cu autoritățile”, a spus Heather Leembruggen, Președintele IAA Australia Chapter și responsabil de IAA Global Awards.

La baza jurizării stau 14 criterii pentru filialele de seniori și 10 pentru cele de tineri printre care: claritatea obiectivelor și a unui business plan pe perioada analizată, relația cu membrii atât individuali cât și corporate, programele dezvoltate pentru aceștia, relația cu autoritățile precum și planul de dezvoltare și educare a profesioniștilor din piață.

Cele mai apreciate de către membrii juriului global au fost Școala IAA și rezultatele obținute în relația cu autoritățile pentru modificarea legislației cu impact direct în industrie. IAA Global are 32 de chaptere în întreaga lume.

IAA România este o asociație profesională a companiilor din industria de marketing și comunicare.

IAA România reprezintă interesele a peste 130 de companii – clienți, agenții de publicitate și media – ce însumează peste 8.000 de angajați și au o cifră de afaceri consolidată de peste 7 miliarde de euro.

În fotografie: Ioana Sigarteu (stânga), Felix Tătaru (centru), Maria Predoiu (dreapta).